online angol vizsga

MEGKÖSZÖNTÉK

Azért írok, mert sikerült a nyelvvizsgám. 101 pontom lett, az egyetem, ahova jelentkezem pedig 100 vagy annál több pontot kér, így nekem ez teljesen megfelel :) Köszönöm szépen a felkészítést, a tananyag nélkül, amit kaptam, semmiképp sem ment volna!

T. P.

Megérkeztek a tesztem eredményei. 109 pontom lett. A Listening szekciónál "trükköztek meg" 2 részes összeállítás helyett egy 3 részből állóval, ez kellően kimerítőnek bizonyult. Ennek ellenére sikeresnek mondható a teszt, megfelelek a kinti követelményeknek. Nagyon köszönöm a sikeres felkészítést és a bíztatást!

Sz.K.

Nyelvvizsga felkészítés TOEFL, IELTS, GRE, GMAT

TOEFL, IELTS, GRE, GMAT, stb. vizsgákra felkészítő angol nyelvi kurzusok egyetemi nyelvtanártól.

Majdnem két évtizedes nyelvoktatói, nyugat-európai munkatapasztalattal, nagy nyelvvizsgáztatói gyakorlattal rendelkező egyetemi nyelvtanár egyéni- és kiscsoportos (max. 4 fő) TOEFL, IELTS, stb. (egyéb igény szerinti nyelvvizsgákat lásd a linken) nyelvvizsga előkészítő kurzusai.

Ingyenes egyéni igényszint felmérés után a lehető leggyorsabb egyénre szabott tanmenettel készülhet nyelvvizsgájára! Készüljön egyéni időbeosztáshoz igazodó tanmenettel TOEFL, IELTS nyelvvizsgákra vagy GRE, GMAT vizsgákra!

Egyetemi nyelvtanár, nyelvvizsgáztató nyelvvizsga felkészítést vállal egyéni, vagy max. 3 fős kiscsoportos formában

Angol, nyelvvizsgára felkészítést, üzleti nyelv oktatását alaptól (A1) mesterfokú nyelvhasználó C2 szintig

Angol nyelvvizsgák, amelyekre felkészítést vállalok: