online angol vizsga

MEGKÖSZÖNTÉK

Azért írok, mert sikerült a nyelvvizsgám. 101 pontom lett, az egyetem, ahova jelentkezem pedig 100 vagy annál több pontot kér, így nekem ez teljesen megfelel :) Köszönöm szépen a felkészítést, a tananyag nélkül, amit kaptam, semmiképp sem ment volna!

T. P.

Megérkeztek a tesztem eredményei. 109 pontom lett. A Listening szekciónál "trükköztek meg" 2 részes összeállítás helyett egy 3 részből állóval, ez kellően kimerítőnek bizonyult. Ennek ellenére sikeresnek mondható a teszt, megfelelek a kinti követelményeknek. Nagyon köszönöm a sikeres felkészítést és a bíztatást!

Sz.K.

MBAMaster of Business Administration

Amennyiben olyan angol nyelvű MBA programot választ, melynek nem feltétele a GMAT vizsga, de nyelvi szempontból kihívásnak találja és mind az írásbeli feladatok elészítésénél, mind a vizsgákra való felkészülésnél segítségre van szüksége, kérem keressen bizalommal.

The Open University (UK), Durham Business School (UK), U. Carlos III Madrid (Spain), U. Edinburgh (UK), U. Exeter (UK), U. Glasgow (UK), Henley (UK), Hull U. (UK), U. Kent (UK), Kingston (UK), Solvay (Belgium), TiasNimbas (Netherlands-Germany), Toulouse Business School (France), stb